Atelier

atelier 3.jpg

Atelier

 
Een stap richting jezelf!

Mijn atelier is een warme plek waar jij je veilig kunt voelen om te delen en te groeien en waar jouw persoonlijke ontwikkeling helemaal de ruimte krijgt. Dit kan zowel in individuele sessies of via workshops in groepsverband. (* voor het aanbod en data zie menu “agenda”)

Voor een individueel coaching traject of samen werken in mijn atelier, neem gerust contact met mij op. Door middel van een intake gesprek kunnen we bespreken wat jij nodig hebt.

OPEN ATELIER

Wil je graag schilderen maar heb je thuis de ruimte en rust niet? Kom dan naar het open atelier van Artmind. Bij binnenkomst hebben we eerst een gezellige ontmoeting met koffie en thee. Je mag je eigen materialen meenemen maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige materialen. Natuurlijk mag je vrij werken en ter inspiratie zijn er diverse kunstboeken aanwezig. Ik geef geen schilderles maar ik kan je wel begeleiden en tips geven. In het atelier kan alleen met acryl- of aquarelverf gewerkt worden, niet met olieverf. Dit in verband met de terpentijnlucht.

WAAR EN WANNEER?

Iedere woensdagochtend in de even weken stel ik mijn atelier open tussen 9.30 - 12.00 uur zodat je hier samen met anderen of alleen kunt werken. Bij mooi weer kunnen we ook buiten schilderen, mijn tuin ligt midden in de natuur waar je even tot jezelf kan komen. Je kunt per keer kijken wanneer het jou uitkomt. Wel graag even minimaal een avond ervoor aanmelden per mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of je geeft het door per sms. Locatie: 
Langeraarseweg 79, 2461 CG Langeraar

WAT KOST HET?
Voor het gebruik van de ruimte vraag ik €10,- per ochtend, dat is exclusief materiaal en incl. koffie en thee. Je kunt ook een strippenkaart kopen, deze kost €40,- voor 5 keer en is een half jaar geldig.