Skip to main content
“Dit jaar is Artmind proud partner van het leukste creatieve evenement van het jaar”
18, 19 & 20 Oktober in Werkspoorkathedraal Utrecht.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op één van de tofste evenementenlocaties van Nederland! 18, 19 & 20 Oktober in Werkspoorkathedraal Utrecht. Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, ontmoet inspirerende ondernemers, shop de allermooiste en unieke items, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses.

Artmind is dit jaar proud partner en gedurende drie dagen organiseren wij drie workshops per dag. Bestaande uit de Workshop Mugs, Booby Mugs en de Workshop Altar Creation. Mis deze unieke kans niet en ervaar Magic tijdens een van onze workshops! Schrijf je hier in om verzekerd te zijn van een plekje en ontdek je creatieve talenten onder begeleiding van Artmind. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Workshop Mugs

10.30 – 11.45

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Workshop Boobie Mugs

13.00 – 14.15

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Workshop Altar

15.00 – 16.30

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Deze Inspiratie & Magie wil je niet missen!

Blijf op de hoogte over alle nieuwe ontwikkelingen van Artmind. Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling. Daarnaast ook tips, inspiratie en ander moois in je mailbox!

Ja, ik wil op de hoogte blijven